Sevgilinize el yapımı hediye önerileri

Duygularda 'aynı'lıktan söz edilebilmektedir mi? Hediye almaktan hayli hoşlanan kimselerin aldıkları hediyelerde aradıkları temel kıs...

 

Zamanımızda yiyecekten giyeceğe kadar her şeyin hazır olanı makbul. Bu halin ise temel sebebi hiç kimsenin hiçbir şeye ayıracak vaktinin olmaması. Her insanın hazır ürün tercih etmesiyle ciddi bir piyasa alanı oluşmuştur türkiyede. Bu hal kimileri için büyük kolaylıklar sağlasa da bu ürünler insanların samimiyetini yansıtmamaktan çok uzaktadırlar. Öyle ki sevgililer için sunduğu alternatiflerden biri de üç yüz altmış beş gün okunacak şiir yahut yazılardan oluşan hayli şık bir kutudur. Edebi bir dile sahip olmayan kimseler için kurtarıcı gibi gözükse de hiçbir hazır ürün sizin sevginizi yansıtabilecek karakterde değildir. Çünkü hazır ürünler sizin yüreğinizden kopup gelenlerle hazırlanmamıştır. Üstelik sizin büyük bir beğeniyle aldığınız bu ürünleri bir başkası da kolay bir şekilde elde etmekte ve sevdiğine sunmaktadır.

Duygularda 'aynı'lıktan söz edilebilmektedir mi? Hediye almaktan hayli hoşlanan kimselerin aldıkları hediyelerde aradıkları temel kıstas alınan hediyenin sevgilinizin ne kadar tanıdığınızı gösterebilmesidir. Hediyenizi ellerinizle hazırlamakla çok çok değerli ve kalıcı bir hediye sunabilirsiniz. Peki el emeği neler hazırlanabilir? İlk tavsiyem beş, altı A4 kağıdını ortadan ikiye katlamanız. Tam ortadan deliniz ve sevdiğinizin sevdiği renkte bir kurdeleyle kağıtlarınızı birleştiriniz. Bu sizin onun için çıkaracağınız ilk derginiz olacak. Derginizin ön yüzüne en güzel fotoğrafınızı yapıştırın. Derginize orijinal bir isim koymayı ihmal etmeyin. Diğer sayfalarınıza içinizden gelen her şeyi yazın. Sizden taşan duygular çoktan ona ulaştı bile.

 

Bir başka tavsiyem kırtasiyelerde satılan mantar panolardan almanız veya beyaz eşyalardan çıkan güzel köpük elde etmeniz. Çokca fotoğrafınızla harika bir pano duvarlarınızı süsleyebilir. Çevresini keçeli kalemlerle renklendirmeyi unutmayın.

Son tavsiyem sevdiğinizin eski kıyafetleriyle alakalı. Sevgilinizin sevdiği eski kıyafetlerinden özel olarak desenli bölümlerini kesin. Kestiğiniz kısımları bir makine ile birleştirin. Dilerseniz birleşen kumaşların arkasına bir kumaş daha ekleyin. Sevgilinize sürekli kullanılabileceği harika bir yatak örtüsü hazırlamış olacaksınız. Bu konuda çok tavsiye verilebilir. Unutmayın sevgilinizin sizden beklediği pahada ağır bir şey değil, tersine ona kıymet verdiğinizi gösteren manevi bir hediyedir.

 
 
 

Okumaya devam etmek için bir sonraki konumuz olan Alan derinliği nasıl yaratılır? adlı yazıyı inceleyebilirsiniz.

 
 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.

 

Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?